Thursday, January 29, 2009

Swimming!

Petang makan laksa. Beli dekat van depan sekolah rendah. Layan juga laksa van ni, not bad. Bolehlah bagi B+. Maryam dan Aiman mandi kolam yang beli tadi.

Maryam tendang air

Raksasa angkat bot dan kapal

Ada udang lagi kat dalam kolam air

Aiman pun mandi. Kapal beli dah tenggelam karam kat dasar kolam

Maryam cuba nak tangkap udang dengan ikan-ikan yang ada kat dalam kolam.
Udang dengan ikan hidup, bukan tipu punya

Maryam dengan Aiman

Maryam ajak Pak Ngah mandi sekali

Maryam sudah kesejukan mandi lama sangat, kecut jari jemari

Maryam swimming kat rumah tok wan sambil tengok aeroplane

1 comment:

daSetan_7 said...

Wah... Best giler mandi kolam macam tue!! Nasib baik pak and mak maryam tak join sama. Ahakzz!! :P

Biler pi Ottawa nie? Most probably saya akan join abang kot. Huahahahahahaha :P